Netværksmøder

PYRAMIDEN

 

 

Velkommen til Pyramiden Herlev.

Siden er under opbygning,

håber I vil kigge ind igen på et senere tidspunkt.

Netværksmøder afholdes minimum tre gange under et langt forløb, her mødes vi med børnenes lærere, pædagoger, og andre relevante voksne/fagpersoner/familie. På mødet kommer vi omkring barnets forcer og kompetencer og får sat ord på, og opstillet handlingsorienterede mål for, hvilke discipliner/egenskaber eleven skal lære at administrere. Lærerne bliver spurgt om, hvad de helt konkret forventer, eleven skal gøre for at få det endnu bedre i sin skole.

 

Det er vigtigt at huske på, at barnet ofte er med til mødet, så barnet oplever at blive set og taget alvorligt, frem for at sidde udenfor døren og forestille sig, hvad de voksne snakker om.

Der laves et scorekort, som følger barnet i skolen, forældrene blive støttet i tydeligt at følge dagligt op på scorekortet. Scorekortet er en stor hjælp for barnet/eleven og læreren, som i bedste fald oplever et nyttigt værktøj, der er yderst effektivt, hvis forældrene følger op. Pyramiden hjælper forældrene, sommetider også læreren, med at bruge scorekortet og ikke mindst opfølgningen på scorekortet, ud fra en anerkendende tilgang.

 

Copyright © All Rights Reserved 2014 Pyramiden Herlev