Personale

PYRAMIDEN

 

 

Velkommen til Pyramiden Herlev.

Siden er under opbygning,

håber I vil kigge ind igen på et senere tidspunkt.

En lærer og en pædagog slog hovederne sammen i år 2001 og tog til London hvor de blev inspirerede af Marlborough Familycenter, der også er grundlaget for familieklasse tiltaget, som eksisterer på mange skoler.

 

Pyramiden har siden udviklet sin egen tilgang og pædagogiske kultur, personalet har videreuddannet sig inden for den systemiske og narrative pædagogik, koblet det sammen med et konsistenssystem og sund fornuft. Personalet er på ingen måde religiøse, i den forstand, at én særlig pædagogisk retning er styrende, men derimod er det de enkeltes familiers behov og forudsætninger, der afgør hvor meget og hvordan.

 

Derfor er Pyramiden ikke en familieklasse selvom man bruger elementer som scorekortet og mål i skolen.

 

Personalet er selv forældre og bruger selvsamme tilgang til deres egne børn, som den de lærer fra sig.

 

Personalet har erfaret, at forældrene er de mest effektive samarbejdspartnere hvis og når også svære problemstillinger skal håndteres.

 

Personalet har samarbejdet med over 200 familier gennem de sidste tolv år og har erfaret, at et jævnbyrdigt samarbejde med forældre er vejen frem! Tillid og åbenhed plus gensidig forståelse og respekt er fundamentet som personalet står på og værner om.

Copyright © All Rights Reserved 2014 Pyramiden Herlev